sâmbătă, 28 mai 2016

Hartie/ tablouri cusute

Pasul 1: Se printeaza sablonul ales. Pentru acest tutorial folosesc un sablon gratuit de pe site-ul Stitching Cards. Este un sablon care se poate descarca gratuit de pe acest site.  Pe net se pot gasi multe sabloane care sunt gratuite, dar sunt si sabloane contra cost. 
Pasul 2: Se aseaza sablonul printat peste carton (se poate fixa si cu o agrafa de birou), iar cu un ac se inteapa urmarind sablonul (pentru a avea gauricile necesare pe carton). 
Pasul 3: Se coase apoi pe carton respectand diagrama (capetele atelor se prind cu scotch pe spatele cartonului). Diagrama de mai jos prezinta pe indelete modul in care trebuie cusuta felicitarea. Cusatura in diagonala.
Pasul 4:  Dupa ce am terminat de cusut tot modelul, lipim fata felicitarii, cea pe care tocmai am cusut-o, pe un alt carton (sau mai multe cartoane). In felul acesta nu se vor vedea lipiturile de pe spate si al doilea carton va oferi un contrast frumos.


Informaţiile sunt preluate de pe link-ul http://hobby-handmade.blogspot.ro/2013/01/broderia-pe-hartie-tutorial.html. Click pentru mai multe detalii.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu